Ruim 120.000 voor familie Gyan: ''Stomverbaasd zijn we''

Ruim 120.000 voor familie Gyan: ''Stomverbaasd zijn we''

In samenwerking met Feyenoord is FSV De Feijenoorder een donatiecampagne gestart ter ondersteuning van de familie Gyan. Oud-speler Christian Gyan, die tien jaar bij de club onder contract stond en uitgroeide tot grote publiekslieveling, overleed op 29 december jl. op slechts 43-jarige leeftijd, nadat hij al enige tijd met gezondheidsproblemen kampte.

Met de donatiecampagne willen Feyenoord en FSV De Feijenoorder supporters de kans bieden om geld te doneren en daarmee de nabestaanden financieel te ondersteunen in deze zware tijd. Het bedrag dat wordt opgehaald komt ten goede aan de uitvaartkosten en de zorg voor het gezin dat Gyan achterlaat. Wil jij geld doneren? Dat kan via onderstaand platform. Klik hier om te doneren.

Legioen doneert massaal
"Stomverbaasd zijn we. Dat het zo hard zou gaan, had ik niet verwacht", zegt Lennard Montizaan van de supportersvereniging tegen Rijnmond. "Veel mensen doneren 15 tot 20 euro, maar sommigen ook honderden euro's. Ook supporters van bijvoorbeeld FC Groningen en zelfs van Ajax hebben bijdrages gedaan. Echt hartverwarmend."

"Het was een man met een groot hart", zegt voorzitter Kees Lau in gesprek met de NOS. "Hij had altijd zo'n groot hart voor Feyenoord dat we er nu voor willen zorgen dat hij in ieder geval een mooie uitvaart heeft. Ook geven we z'n familie een zet naar de toekomst."

Lees meer over
Christian Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties