'ADO Den Haag wil hoofdscout van Feyenoord strikken'

'ADO Den Haag wil hoofdscout van Feyenoord strikken'

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van de 37-jarige Hagenaar Mark Ruijl. ADO Den Haag heeft zich gemeld in De Kuip om de hoofdscout over te nemen.

Dit meldt 1908.nl. Ruijl kan bij ADO Den Haag promotie maken en aan de slag als technisch directeur. Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, is op de hoogte van de interesse van de huidige nummer elf uit de Keuken Kampioen Divisie.

Vooralsnog is er nog geen akkoord bereikt tussen alle partijen. De komende periode wordt er meer nieuws verwacht en duidelijk of Ruijl een vertrek uit De Kuip ziet zitten. Mocht ADO Den Haag toeslaan, dan moet er een afkoopsom betaald worden aan Feyenoord.

Het Algemeen Dagblad voegt toe dat Ruijl meerdere gesprekken heeft gevoerd met ADO Den Haag en eigenaar Bolt, het bedrijf van de Amerikaanse miljardair David Blitzer. De krant weet ook te melden dat een akkoord voorlopig niet aan de orde is en dat de Haagse club zich nog niet officieel heeft gemeld bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties