'Hoofdscout Mark Ruijl in de belangstelling van diverse clubs'

'Hoofdscout Mark Ruijl in de belangstelling van diverse clubs'

Supporters van Feyenoord worden de laatste weken doodmoe van alle geruchten rondom Arne Slot, Santiago Gimenez, Orkun Kökcü en Dennis te Kloese. Nu de Rotterdammers opnieuw uitstekend presteren worden de prestaties ook in het buitenland opgemerkt. Naast de spelers staan ook diverse belangrijke pionnen in de organisatie in de belangstelling.

Nu wordt ook hoofdscout Mark Ruijl in verband gebracht met een vertrek uit De Kuip, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De krant noemt geen clubs, maar de scout, die sinds 2021 in dienst is van de Rotterdammers, kan aankomende zomer een nieuwe uitdaging aangaan. De clubleiding van Feyenoord maakt zich niet druk over een leegloop aankomende zomertransferperiode.

Feyenoord houdt namelijk rekening met het aanblijven van trainer Arne Slot. Een vertrek van Orkun Kökçü is slechts een kwestie van tijd, maar de scouting heeft haar huiswerk gedaan en al diverse vervangers op het oog. Daarnaast wordt er niet gevreesd voor een vertrek van Santiago Gimenez. De Mexicaan heeft een langdurig contract en beseft zelf ook dat één jaar Feyenoord uitstekend zou zijn voor zijn ontwikkeling.

De krant ziet de geruchtenstroom juist als een goede ontwikkeling. ''Waar de aanhang van Feyenoord vooral blij mee moet zijn is dat de situatie die in 2016 uitdrukkelijk werd benoemd door toenmalig technisch directeur Martin van Geel, is uitgekomen. Feyenoord verkoopt niet aan concurrenten. Feyenoord is sportief zo opgekrabbeld dat ze in Amsterdam en Eindhoven nauwelijks nog kansen zullen zien om belangrijke pionnen uit de Kuip weg te halen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties