Aanwinst Van den Belt scoort twee keer voor PEC tegen Telstar

Aanwinst Van den Belt scoort twee keer voor PEC tegen Telstar

Net zoals Feyenoord is PEC Zwolle hard op weg naar het kampioenschap. In de Keuken Kampioen Divisie kan kersverse Feyenoord-aanwinst, Thomas van den Belt, alvast warmdraaien voor het komend seizoen. Een aantal weken geleden maakten de Rotterdammers bekend de controlerende middenvelder in de zomer over te nemen van de oude club van Arne Slot.

Van den Belt is vervolgens niet op zijn lauweren gaan rusten. Na de nederlaag tegen het FC Eindhoven van Naoufal Bannis hadden de Zwollenaren iets goed te maken. Van den Belt nam hierbij het voortouw en scoorde beide doelpunten in de met 2-0 gewonnen wedstrijd.

De eerste was een bekeken vrije trap, links van het strafschopgebied. Vanaf een meter of 20 van het doel van Koeman Junior legt Van den Belt de bal geplaatst in de verre hoek. Met een flinke snelheid stuitert de bal in het doel. De keeper lijkt verrast door deze keuze, maar oogt niet kansloos.

In de tweede helft krijgt PEC Zwolle weer een vrije trap. Deze keer aan de rechterkant van het veld. Rond de zijlijn wordt de bal scherp voorgegeven en Van den Belt bewijst zijn veelzijdigheid door de bal netjes langs Koeman te koppen.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties