Van den Belt: ''Ik stond al klaar om richting Rotterdam te rijden''

Van den Belt: ''Ik stond al klaar om richting Rotterdam te rijden''

Arne Slot heeft vorige week aangegeven dat Feyenoord zich aankomende zomer opnieuw gaat melden bij PEC Zwolle voor Thomas van den Belt. De 21-jarige middenvelder zelf heeft gisteravond na de wedstrijd tegen Jong Ajax opnieuw aangegeven te hopen op een overstap naar De Kuip.

''We hebben daar goede afspraken over gemaakt en ik hoop dat PEC zich daaraan houdt'', vertelt Van den Belt in gesprek met ESPN. ''Het staat vrij helder op papier.'' De talentvolle middenvelder heeft afgelopen zomer zijn contract verlengd tot medio 2025 en daarbij zijn toezeggingen gedaan over een mogelijke transfer aankomende zomer.

Van den Belt blikt ook nog terug de winterwindow. Feyenoord en PEC Zwolle hebben tot de slotdag van het sluiten van de transfermarkt met elkaar gesproken. ''Ik had met name de hoop dat er een goed en leuk bod voor de club zou liggen. Ik stond al klaar om richting Rotterdam te rijden en daar te tekenen, maar rond 20.00 uur wist ik: dit wordt 'm niet meer.''

Voorlopig moet Van den Belt zich focussen op PEC Zwolle. Gisterenavond werd er gelijkgespeeld tegen Jong Ajax. "Jong Ajax-uit op een maandagavond is een wat ander affiche dan een wedstrijd in de Eredivisie. Maar vorig seizoen had ik niet gedacht dat ik hier zou staan en clubs interesse in me zouden hebben. Dat is alleen maar mooi meegenomen."

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties