Van den Belt tekent contract tot medio 2027 bij Feyenoord

Van den Belt tekent contract tot medio 2027 bij Feyenoord

Feyenoord heeft zojuist bevestigd dat de inkomende transfer van Thomas van den Belt officieel is afgerond, na eerder al PEC Zwolle hetzelfde te hebben gedaan. De 21-jarige middenvelder heeft een contract ondertekend bij de Rotterdamse club voor een duur van vier seizoenen, dat loopt tot medio 2027.

''Een transfer naar Feyenoord is voor mij een droom'' aldus Van den Belt. ''Dat Feyenoord mij ook graag wil hebben en er met Zwolle uit is gekomen maakt me dan ook ontzettend trots. Ik kijk ernaar uit om me komende zomer in De Kuip te melden, maar eerst wil ik het seizoen met PEC goed afmaken. Zwolle en Feyenoord zijn allebei heel goed bezig. Hopelijk kunnen we allebei onze seizoenen onvergetelijk maken. Dat zou fantastisch zijn.''

De in Zwolle geboren Van den Belt begon zijn voetbalcarrière bij het lokale DOS Kampen. In 2012 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. In seizoen 2020-2021 maakte hij op 19-jarige leeftijd zijn debuut voor de hoofdmacht. Sindsdien speelde hij 73 wedstrijden voor PEC Zwolle waarin hij goed was voor 16 goals en 10 assists. Van de Belt sluit aankomende zomer aan bij de selectie van trainer Arne Slot.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties