"Dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil"

"Dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil"

Thomas van den Belt is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen als speler van PEC Zwolle. In Overijssel zijn serieuze biedingen binnen gekomen voor de 21-jarige middenvelder. Vanochtend kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord in de markt is voor de middenvelder van PEC. Zelf ziet Van den Belt een transfer wel zitten, bevestigt hij aan Voetbal International.

"Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct", zo vertelt de middenvelder aan VI. "Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen."

Van den Belt werkt graag mee aan een transfer, maar gaat niet in de weg liggen als de club uit Zwolle een andere keuze maakt. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten." Trainer Arne Slot liet weken geleden weten enorm gecharmeerd te zijn van de middenvelder.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties