'Feyenoord wil zich versterken met Van den Belt'

'Feyenoord wil zich versterken met Van den Belt'

Feyenoord is in de zoektocht naar een extra middenvelder uitgekomen bij PEC Zwolle-smaakmaker Thomas van den Belt. Dat meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn druk bezig om te onderzoeken of het mogelijk is de 21-jarige middenvelder naar De Kuip te halen.

Feyenoord hoopt deze transferwindow in ieder geval nog een middenvelder aan te trekken. Vrijdag gaf trainer Arne Slot aan dat het nog voor geen enkele speler in vergevorderde onderhandelingen was, maar Van den Belt is dus wel een serieuze optie. Momenteel is de club 'vol in onderhandeling' met PEC Zwolle, waar de speler nog vastligt tot medio 2025.

Van den Belt speelt bij PEC Zwolle, de koploper van de Keuken Kampioen divisie, voornamelijk als zes. Toch zijn ook zijn aanvallende cijfers niet onaardig: in 20 wedstrijden scoorde de 21-jarige Zwollenaar al 9 keer en gaf hij 4 assists. Op dat vlak is het met afstand het beste seizoen tot nu toe van de middenvelder, die ook in de Eredivisie al een heel seizoen als basisspeler op zijn naam heeft staan.

In een eerder stadium werd al duidelijk dat Slot gecharmeerd is van de revelatie uit de Keuken Kampioen Divisie, maar tegelijkertijd hield Feyenoord deze winter de ogen open voor andere opties. Nu de transferdeadline snel dichterbij komt, lijkt de club echter toch door te gaan pakken. De 21-jarige middenvelder heeft volgens transfermarkt een marktwaarde van €650.000.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties