'Aanvaller Camacho in beeld bij Feyenoord'

'Aanvaller Camacho in beeld bij Feyenoord'

Rafael Camacho wordt genoemd als mogelijke versterking van Feyenoord. De Rotterdammers willen de selectie nog versterken met een buitenspeler en een spits. De Portugees staat op het lijstje van de ploeg van Arne Slot.

Dit meldt Feyenoord Transfermarkt. De 21-jarige Camacho staat onder contract bij Sporting Lissabon en hoeft aankomend seizoen niet te rekenen op veel speeltijd. De aanvaller, die actief was in de jeugdopleidingen van Manchester City en Liverpool, speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Rio Ave.

Niet alleen Feyenoord is bezig met de komst van de vleugelaanvaller, die ook als schaduwspits uit de voeten kan. Ook SC Cambuur is in gesprek met Sporting om Camacho voor één seizoen te huren. De Portugees heeft nog een contract tot medio 2024.

Europese inkomsten
Feyenoord geeft de voorkeur aan een versterking op de vleugels, zo meldt RTV Rijnmond. De Rotterdammers hebben zich zo goed als zeker geplaatst voor de groepsfase van de Conference League en in totaal gaat dat ongeveer 7 a 8 miljoen euro opleveren. Met dat geld gaat de stadionclub de transfermarkt op.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties