VI: Pavlidis ook in beeld bij Feyenoord

VI: Pavlidis ook in beeld bij Feyenoord

Feyenoord moet met een beperkt budget de selectie gaan versterken aankomende zomer. De Rotterdammers hebben wel Vangelis Pavlidis op het oog als versterking voor de selectie. De spits van Willem II staat volgens Voetbal International op de radar van Feyenoord.

De grote vraag is of Feyenoord de Griek kan betalen. Bij een verkoop van Marcos Senesi is er pas iets mogelijk voor technisch directeur Frank Arnesen. De stadionclub heeft veel concurrentie in strijd om de 22-jarige aanvaller. Ook AZ hoopt Pavlidis deze zomer te contracteren.

Pavlidis moet ongeveer drie miljoen euro kosten. Dit seizoen was de twaalfvoudig Grieks international goed voor veertien goals en vijf assists in de Eredivisie en in Europa. Zijn mooiste bewaarde hij voor de laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Pavlidis legde met een schitterende solo de basis voor een 2-1 overwinning.

Lees meer over
Willem II Fortuna Sittard Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties