Kein Geloel: ''Dit is hét moment om de resetknop in te drukken''

Kein Geloel: ''Dit is hét moment om de resetknop in te drukken''

Het zit erop. Voor even dan, want Feyenoord gaat een vrij korte zomerstop tegemoet, dankzij de overwinning op FC Utrecht: de club die zich met onbeholpen rechtszaken van zijn kleinste kant liet zien.

Genoeg daarover. Deze week stond in het teken van afscheid. Dick Advocaat gaat (misschien) met pensioen, teammanager Bas van Noortwijk houdt het na vijftien jaar voor gezien en ook Eric Botteghin zwaaide de Kuip uit. Datzelfde geldt waarschijnlijk ook voor Jørgensen en wie weet wat er gaat gebeuren met Kökçü, Senesi en Berghuis. En tot slot het meest droevige afscheid denkbaar: oud-verzorger Fred Zwang is deze week veel te vroeg overleden.

De laatste aflevering van Kein Geloel voor dit seizoen staat natuurlijk ook in het teken van vooruitkijken: met het lage banksaldo, de onzekerheid van transfers en een nieuwe trainer is dit hét moment om de grote resetknop in te drukken. Op naar een nieuw tijdperk.

Kein Geloel · #KG204 - "Dit is hét moment om de resetknop in te drukken"

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Eric Botteghin FC Utrecht Dick Advocaat Kein Geloel Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties