''Seizoen was niet goed, maar de afsluiting was wel goed''

''Seizoen was niet goed, maar de afsluiting was wel goed''

Dick Advocaat was zowel tijdens als na de wedstrijd tegen FC Utrecht zelfs voor zijn doen emotioneel. De inmiddels oud-trainer van de Rotterdammers stormde gelijk na de wedstrijd huilend de catacomben in en heeft dus niet in het stadion afscheid genomen van Het Legioen. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam ziet er de schoonheid wel van in.

"Dit was misschien wel mooi ook, toch? Op deze manier snel naar binnen en afsluiten, uiteindelijk toch met een redelijk goed gevoel weg bij Feyenoord. Er zijn dit seizoen natuurlijk periodes geweest dat het er eventjes niet inzat, maar als je het zo weet om te draaien, samen met de spelersgroep en de rest van je staf, dan heb je het toch wel goed gedaan", aldus Krabbendam voor de camera van Voetbal International. "Het seizoen was niet goed, maar de afsluiting was wel goed. Dat moet je ook nog maar eens voor elkaar zien te krijgen."

"Feyenoord haalt Europees voetbal en dat is niet alleen belangrijk voor de financiën, maar ook voor de jonge spelers die er zijn, voor de nieuwe trainer. Europees voetbal is gewoon een podium waarop ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen", zo vervolgt Krabbendam. "Een club als Feyenoord moet gewoon Europees voetballen en dat is nu geregeld. Advocaat kan door de voordeur weg en nu is het tijd voor een nieuwe trainer met een andere werkwijze, een andere manier van invullen van de organisatie en de staf."

In onderstaande video is onder andere te zien hoe supporters buiten het stadion afscheid hebben genomen van Dick Advocaat.

Lees meer over
FC Utrecht Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties