Janssen gefrustreerd: ''Het lukt steeds niet''

FC Utrecht ging vandaag ten onder in De Kuip en grijpt daarmee naast een ticket voor Europees voetbal. Willem Janssen, aanvoerder van de Domstedelingen, ging met zijn ploeg met een 2-0 nederlaag de bus in.

''In de eerste helft waren we onszelf niet'', begint Janssen voor de camera van ESPN. ''Na rust ontbrandde het pas, kregen we de grip. Feyenoord loerde vooral op onze fouten, maar we kregen zelf een paar echte kansen. Ik hoorde ook dat de bal nog wel op elf meter had gekund en dat Leroy Fer rood had kunnen krijgen na een tackle op Sander van de Streek.'' Dat gebeurde echter niet en daardoor wist Feyenoord de wedstrijd naar zich toe te treken.

In de laatste minuten was Janssen zelf nog betrokken bij een opstootje met Uros Spajic. ''Daar kwam een beetje alles samen. Dit was de derde finale in de Kuip tegen Feyenoord. Dat wil je bekronen. Als dat niet lukt, gaat het knopje even om. We willen graag dat stapje maken, maar het lukt steeds niet.''