Hendriks en Azarkan met NAC naar finale, Vente uitgeschakeld

Hendriks en Azarkan met NAC naar finale, Vente uitgeschakeld

NAC Breda heeft vanavond de finale van de play-offs voor promotie/degradatie bereikt. De ploeg van Maurice Steijn was na een verlenging en uiteindelijk penalty’s te sterk in en tegen Emmen. NAC neemt het nu op tegen NEC in de finale. De wedstrijd staat zondagavond om 18:00 op het programma.

De huurlingen van Feyenoord, Ramon Hendriks en Marouan Azarkan, stonden allebei in de basis bij NAC. Hendriks, die vanavond als linksback fungeerde, was belangrijk met een assist. Hij gaf de beslissende pass op oud-Feyenoorder Lex Immers die daarna simpel kon binnentikken. De verdediger maakte wel een eigen goal en zette daarmee de 1-1 op het scorebord voor FC Emmen. Azarkan was dreigend met wat acties, maar werd in de 61ste minuut gewisseld. Ook Hendriks speelde ondanks zijn eigen goal een goede wedstrijd maar moest in de 113e minuut met kramp vervangen worden.

Roda JC Kerkrade
Dylan Vente is met Roda JC wel uitgeschakeld in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De ploeg uit Kerkrade werd op bezoek bij NEC met 3-0 verslagen. Vente speelde de hele wedstrijd, maar kon niet gevaarlijk worden.

Lees meer over
NEC Dylan Vente Maurice Steijn Marouan Azarkan Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties