'AC Milan meldt zich bij management Senesi'

'AC Milan meldt zich bij management Senesi'

AC Milan heeft zich officieel gemeld voor Marcos Senesi. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt maandagmiddag. De doorgaans goed ingevoerde Twitteraar komt met drie updates over de Argentijnse verdediger van Feyenoord.

Om te beginnen dus de interesse uit Italië. Senesi werd vaker in verband gebracht met Europese (sub)topclubs, maar AC Milan zou zich nu ook officieel hebben gemeld bij het management van de verdediger. Senesi is een van de spelers die Feyenoord een groot transferbedrag moet opleveren om de club uit de financiële problemen te helpen. De verdediger heeft in Rotterdam nog een contract tot 2023.

De kans is daarnaast groot dat Senesi komende zomer op de Olympische Spelen in actie komt. De Feyenoorder is opgenomen in de voorselectie van het Argentijnse Onder 23 elftal dat het land daar zal vertegenwoordigen. Of hij ook echt Argentijns international wordt, is nog maar de vraag. Ook de Italiaanse voetbalbond heeft naar verluidt geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid. Senesi beschikt over een dubbel paspoort.

Lees meer over
Marcos Senesi Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties