Feyenoord neemt het op tegen Sparta in halve finale play-offs

Feyenoord neemt het op tegen Sparta in halve finale play-offs

Door de overwinning van Sparta op bezoek bij SC Heerenveen is het verzekerd van de achtste plek en dus ook van de play-offs. De ploeg van oud-Feyenoorder Henk Fraser was in Heerenveen met 1-2 te sterk. Feyenoord neemt het daardoor nu op tegen de stadsgenoot in de halve finale van de play-offs. De wedstrijd begint aanstaande woensdag om 21:00 in De Kuip.

Feyenoord-huurling Wouter Burger was belangrijk voor Sparta. Hij nam met een mooi afstandsschot de 0-2 voor zijn rekening. Fraser gaf eerder deze week in gesprek met RTV Rijnmond aan dat hij kansen ziet tegen Feyenoord. ''Als je kijkt naar de wedstrijd tegen Feyenoord, dan is dat echt mooi. De enige echte derby, dat is een mooi etiket. Daar moeten we echt voor gaan. Tegen elke ploeg krijg je kansen, ook tegen Feyenoord.'' Mocht Feyenoord winnen van Sparta, dan nemen de Rotterdammers het volgende week zaterdag in de finale thuis op tegen de winnaar van de wedstrijd FC UtrechtFC Groningen.

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht FC Groningen sc Heerenveen Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties