''Bij tegenslagen heeft volgens mij niemand er meer vertrouwen in''

''Bij tegenslagen heeft volgens mij niemand er meer vertrouwen in''

Feyenoord lijkt veroordeeld tot de play-offs voor Europees voetbal tenzij de Rotterdammers opeens gaan winnen en Vitesse nog maar een puntje haalt uit de laatste twee wedstrijden. Ook Willem van Hanegem ziet het somber in als Feyenoord de play-offs moet gaan spelen. "Ik zie dit Feyenoord straks niet zomaar van een club als Sparta winnen."

"Tegen Ajax begonnen ze nog wel met een beetje gif, maar bij tegenslagen heeft volgens mij niemand er meer vertrouwen in. Echt beter worden de spitsen van Feyenoord ook niet hè? Terwijl Robin van Persie met ze aan het werk is", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Dat er over een paar jaar nog wat oud-spelers terugkeren, is geen overbodige luxe. Feyenoord heeft echt niemand die het voortouw neemt. Een leider". zo vervolgt Van Hanegem."Bij Feyenoord valt het mij op dat het middenveld al lange tijd niet goed functioneert. Dat is al onder zoveel trainers het geval. Ayoub, Amrabat, Vejinovic, Vormer. Het waren bij hun eerdere clubs prima spelers, in de Kuip telden ze totaal niet mee."

"Karim El Ahmadi wél, dat was een geweldige speler. Maar ook hij had een heel lastige aanloop in Rotterdam." Van Hanegem legt daarna ook nog de vinger op de zere plek wat betreft de mensen die van sociale media vooral asociale media maken. "Waar het aan ligt dat die spelers in de Kuip opeens wegzakken? Er is meer druk, dat klopt vast. En er is in deze tijd achterlijke, dreigende taal op social media, ook nu weer richting bepaalde spelers. Maar dat gebeurt door mensen die niet goed snik zijn, die helemaal geen aanhangers van Feyenoord kunnen zijn. Ook als een speler matig presteert, doe je dat niet."

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Vitesse ajax Willem van Hanegem Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties