Opnieuw explosie bij bekend Feyenoord-café

Opnieuw explosie bij bekend Feyenoord-café

Afgelopen nacht is het opnieuw onrustig geweest in Rotterdam. Bij Feyenoord-café The Hide Away is rond half twee een vuurwerkbom afgegaan en die heeft veel schade veroorzaakt aan de kroeg. Direct na de knal onstond er een brand. Niemand raakte bij de aanslag gewond.

Later in de nacht was het bij twee bekende Feyenoord-supporters ook raak. Rond twee uur in Hoogvliet en rond drie uur ging er een vuurwerkbom af in Schiebroek. De politie vindt het opmerkelijk dat er drie ontploffingen in één nacht waren en gaat volgens RTV Rijnmond op onderzoek uit.

Net als afgelopen week bij de aanslag op café ’T Haantje is er nu ook een doneeractie voor de eigenaar van The Hide Away gestart. Vaste klanten hebben in een ochtend tijd al ruim 4500 euro opgehaald om het voorbestaan van de Feyenoord-kroeg te garanderen.

Heeft het iets te maken met De Klassieker? ''Daar begon de politie vannacht ook meteen over. Ze hadden het ook over dat gedoe in Delft, waar vorige maand gevochten is tussen supporters'', reageert de eigenaar in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Nou, als het echt van Ajacieden komt, dan hebben ze een aardige oorlog ontketend. Want hier zijn onze mannen niet blij mee, denk ik.''

Update 13:29 | Ook café The Hide Away in Rotterdam-IJsselmonde moet de komende twee weken dicht van burgemeester Ahmed Aboutaleb, zo meldt RTV Rijnmond. Rotterdam doet dit om de rust zo snel mogelijk te laten terugkeren in het gebied en het is een standaardprocedure.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties