''Trainer en spelers zijn nog twee of drie weken tot elkaar veroordeeld''

dinsdag 4 mei 2021 04:00 67.825 keer bekeken 250 reacties Pro Shots

Dat Dick Advocaat als trainer van Feyenoord al geruime tijd onder vuur ligt is nogal duidelijk. De trainer liet weten in gesprek te gaan met de spelersgroep na de blamage tegen ADO Den Haag, maar dat is er volgens Valentijn Driessen niet van gekomen. ​"Uiteindelijk liet de clubleiding van Feyenoord de selectiespelers er niet aan te pas komen om te beslissen over het al of niet doorgaan de rest van het seizoen met trainer Dick Advocaat."

"In onderling overleg besloten technisch directeur Frank Arnesen en Advocaat om samen het seizoen in De Kuip te voltooien alvorens Arne Slot het stokje overneemt van de afscheidnemende 73-jarige Hagenaar", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Vandaag zullen de spelers zich melden en zal er ongetwijfeld opnieuw een groepsgesprek worden gevoerd. Daarbij is het ondenkbaar dat er ook maar een speler naar voren durft te stappen en de waarheid durft te vertellen. Dat de chemie tussen Advocaat en de spelersgroep totaal is verdwenen en partijen samen op een dood spoor zitten."

"Trainer en spelers zijn nog twee of drie weken tot elkaar veroordeeld en de spelersgroep als geheel en een selectielid individueel durft geen voortijdig einde aan de roemrijke trainerscarrière van Advocaat te maken omdat betrokkenen zoiets heel lang kan achtervolgen. Spelers zijn er ook niet voor om trainers naar de uitgang te begeleiden. Advocaat gaat een dergelijke drastische beslissing over zichzelf net zo hard uit de weg en wil bij zijn laatste club pas na de laatste wedstrijd door de voordeur naar huis."

Gerelateerd nieuws
250 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1036 mensen actief, waarvan 287 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved