''Advocaat heeft de voetballers te vaak gekleineerd''

maandag 3 mei 2021 04:40 83.025 keer bekeken 227 reacties Pro Shots

Dick Advocaat zit op de schopstoel bij Feyenoord na een reeks van matig tot slechte resultaten en het zou kunnen dat de trainer de eer aan zichzelf houdt en opstapt. Volgende week staat De Klassieker op het programma en columnist Hugo Borst is nog niet zo zeker van een grote verdwijntruc van Advocaat. "Het zou kunnen dat Dick Advocaat dan nog steeds op de bank zit."

"Er is één echte reden om uit elkaar te gaan: als spelers en trainer op elkaar uitgekeken zijn. En dat zijn ze in de Kuip. Heel erg! De voetballers van Feyenoord hebben geen band met hun trainer. Ze vinden hem afstandelijk. Ze gaan niet door het vuur voor hem. Advocaat heeft de voetballers te vaak gekleineerd. Door te benoemen wat ze niet goed doen, of door te zeggen dat hij niet wil benoemen wat ze niet goed doen", aldus Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad.

"Bozenik, gekocht voor 4 miljoen: heeft Dick in de publiciteit ooit iets liefs over die jongen gezegd? 'Hij doet zijn best', dat moet het aardigste zijn geweest. En zo'n opmerking werkt natuurlijk averechts. De spelers zijn er op een dag bij Dick over gaan klagen. Laat dat maar aan millennials over. Die zijn niet bestand tegen kritiek, laat staan cynisme", zo vervolgt Borst. "Eigenlijk hebben de spelers geen recht van spreken, maar als ze vandaag of morgen durven te zeggen dat ze klaar zijn met Dick Advocaat dan stopt hij. Maar ik denk niet dat ze het durven. En omdat de clubleiding geen trek heeft om Dick Advocaat te ontslaan is het aannemelijk dat Advocaat nog op de bank zit tijdens Feyenoord-Ajax. Een klassieker om des keizers baard in een lege Kuip."

Gerelateerd nieuws
227 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 94 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1024 mensen actief, waarvan 312 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved