''Ze hebben het defect in Berghuis' hoofd ingecalculeerd''

maandag 26 april 2021 04:11 77.550 keer bekeken 207 reacties Pro Shots

Steven Berghuis liep maar weer eens tegen een rode kaart aan en bijna iedere Feyenoorder zag hem al aankomen: opgekropte frustratie. Ook columnist Hugo Borst meent het gedrag van Berghuis te moeten duiden. "Zit er eindelijk publiek in de Kuip, wordt-ie het veld uitgestuurd wegens een gebrek aan zelfbeheersing."

"Wat 'm in de beker tegen Heerenveen gebeurde (twee keer geel) en in competitieverband tegen AZ bijna (ontsnapte aan direct rood) overkomt 'm in een cruciale wedstrijd tegen Vitesse: een frustratie-overtreding op het middenveld. Weer! De reacties daarop. Er gebeurt iets bijzonders. Dick Advocaat windt zich er niet over op. De meeste Feyenoord-supporters zijn heel even kwaad, maar ze hebben het defect in Berghuis' hoofd ingecalculeerd", aldus Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad.

"Ze snappen dat dit de totale Berghuis is: hij overlegt 1) indrukwekkende cijfers, is 2) de enige speler van Feyenoord die in aanmerking komt voor een basisplaats in Oranje én is 3) de recidivist die vier keer per seizoen gruwelijk ontspoort. De supporters hebben een soort medelijden met 'm. Zegt Advocaat nog 'dat zal hij toch moeten leren, dat dit soort dingen niet kan', iedereen weet dat je dat op je 29ste niet meer afleert. Zo'n waasje. Laten we duimen dat het hem - en ons - op het EK niet overkomt."

Gerelateerd nieuws
207 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 213 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved