Tiendalli: ''Dan zit er structureel iets mis''

Tiendalli: ''Dan zit er structureel iets mis''

Feyenoord heeft in het verleden diverse spelers gehaald van FC Utrecht. Sofyan Amrabat, Yassin Ayoub en Dwight Tiendalli konden amper indruk maken. Ook Pascal Bosschaart kon de verwachtingen niet waarmaken. Jens Toornstra was een voltreffer.

Tiendalli was vrijdagavond te gast in het praatprogramma Een Berg Sport en krijgt de vraag hoe het komt dat een groot deel van de aankopen van FC Utrecht niet slagen bij Feyenoord. "Ik kijk eerst naar mezelf, ik was ook nog niet helemaal klaar voor Feyenoord. Daardoor haalde ik niet mijn niveau.'' Dat meerdere spelers het niet halen heeft in zijn ogen diverse oorzaken. "Er is geen visie en geen leiding, en de begeleiding ontbrak.''

''Er was geen plan met mij'', vervolgt de oud-Feyenoorder. ''En dat is volgens mij nu nog zo." Tiendalli ziet dat meerdere aankopen van Feyenoord uiteindelijk niet slagen in De Kuip. "Dan zit er structureel iets mis. Dat Kuipvrees noemen is te makkelijk." De oud-voetballer speelde drie seizoenen bij Feyenoord en kwam tot 36 wedstrijden.

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra FC Utrecht Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties