''Hij heeft veel contacten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland''

''Hij heeft veel contacten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland''

Onder Frank Arnesen is het volledige scoutingapparaat van Feyenoord ontmanteld, maar met Mark Ruijl, Christos Akkas en oud-Feyenoord-speler Bernard Schuiteman zijn er nu drie nieuwe namen bijgekomen. De heren van de Dick Voormekaar Podcast zien het in ieder geval zitten in Schuiteman. Michel van Egmond: "Het is een slimme jongen. Hij heeft heel veel contacten."

"Hij heeft een goed cv en ik vond hem als speler altijd wel een sympathieke gast. Ik had goed contact met hem. Het is ook een sociale man, ik vind dat geen verkeerde naam", zo vertelt Van Egmond. Ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam heeft goede hoop. "Hij heeft veel functies gehad in het voetbal. Hij is scout geweest, heeft bij Manchester United gewerkt en hij is technisch directeur geweest." Van Egmond: "Hij heeft veel contacten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waar hij zelf heeft gevoetbald."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties