''Ik denk dat er kansen liggen tegen Feyenoord''

''Ik denk dat er kansen liggen tegen Feyenoord''

FC Utrecht is aankomende zondag de tegenstander van Feyenoord. De Domstedelingen begonnen het jubileumjaar met de ambitie om de top van de Eredivisie aan te vallen. Onder meer oud-Feyenoorder Eljero Eila werd naar de Galgenwaard gehaald, maar het seizoen verloopt tot nu toe teleurstellend. Play-offs voor Europees voetbal is op dit moment het maximale haalbare.

Joris van Overeem ziet nog wel mogelijkheden om Feyenoord in te halen op de ranglijst. Zondag moet er dan gewonnen worden van de Rotterdammers. ''We hebben het dit seizoen steeds op de beslissende momenten laten liggen. Dat je dacht: 'als we nu winnen, kunnen we nog vijfde worden'. Het komt door onszelf dat we nu zevende staan'', reageert de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

Feyenoord had het in de eerste seizoenshelft lastig tegen FC Utrecht. Het duel eindigde in een gelijkspel. ''De wedstrijd in De Kuip was een van de eerste duels onder René Hake. Toen bespeelden we ze tactisch goed. Ik denk dat er kansen liggen tegen Feyenoord. Ook omdat wij Dick Advocaat hebben meegemaakt hier, dan weet je waar de mogelijkheden liggen. Wij kunnen juist in dat soort wedstrijden goed mee. We krijgen een zwaar schema met Feyenoord, Ajax en FC Twente. Dat is misschien wel goed voor ons. Ik heb het idee dat we echt kunnen pieken in dat soort wedstrijden.''

Lees meer over
De Kuip FC Utrecht ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties