''Slot zou weleens van het niveau Peter Bosz kunnen zijn''

''Slot zou weleens van het niveau Peter Bosz kunnen zijn''

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam, schrijver Michel van Egmond en columnist Hugo Borst zijn het er in de Dick Voormekaar podcast over eens dat de verwachtingen rondom trainer Arne Slot te groot zijn bij de achterban van Feyenoord. Ze verwachten geen succes op korte termijn en hopen dat Slot de tijd krijgt om aan Feyenoord te bouwen.

"Slot zou weleens van het niveau Peter Bosz kunnen zijn", aldus Borst. "Dat is een man met visie en veel vreugde, die er ontzettend veel werk in stopt. Dat heb je nodig. Je moet ontzettend veel tijd investeren in je spelers en die spelers duidelijk maken hoe je wil voetballen. Dan moet Feyenoord de rest goed doen, door goed te scouten en de jeugdopleiding op poten te zetten. Dan kan het best wat worden."

"Alleen ben ik zo bang dat er in juli wordt gezegd dat Feyenoord mee gaat doen om het kampioenschap", zo vervolgt Borst. "Daar moet Slot niet aan meedoen. Zeg gewoon een jaar lang: we worden zesde of negende. Ze moeten een stap terugzetten." Krabbendam en Van Egmond zijn het met Borst eens, maar vrezen dat Het Legioen zo'n uitspraak niet zou pikken. Bovendien is Europees voetbal halen enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de club.

Lees meer over
Hugo Borst Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties