Antonucci: ''Ik wilde gewoon heel erg graag naar Feyenoord''

Antonucci: ''Ik wilde gewoon heel erg graag naar Feyenoord''

De 21-jarige Francesco Antonucci speelt nu nog voor FC Volendam, maar is over enkele maanden officieel een selectielid van Feyenoord 1. Als elfjarige speelde hij nog voor Sporting Charleroi: Anderlecht, Ajax en AS Monaco waren zijn werkgevers daarna. Nu speelt de middenvelder in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt daar ook hoge ogen te gooien. "Eerst promoveren met Volendam, dan naar Feyenoord."

Zijn tijd bij AS Monaco beviel uitstekend, al was hij daar geen basisspeler. "Stond ik daar op het veld met Kylian Mbappé, Thomas Lemar, Radamel Falcao en Bernardo Silva. Het was één groot feest.” Van het toen nog grote AS Monaco lijkt het een enorme stap terug naar FC Volendam. Antonucci: "In eerste instantie wilde ik gewoon voetballen en weer lol krijgen in wat ik zo lang met zoveel liefde had gedaan."

En nu dus Feyenoord. "Ik heb geen moment getwijfeld. Toen ik hoorde van de belangstelling van Feyenoord, zei ik 'gelijk doen!' Ik hoefde niet zo nodig te wachten op een eventuele andere club, ik wilde gewoon heel erg graag naar Feyenoord", zo vervolgt de middenvelder in De Telegraaf. "Voetballen in De Kuip, het schijnt een ervaring op zich te zijn. In oktober had ik een kaartje geregeld voor een wedstrijd van Feyenoord. Maar toen was er net geen publiek meer welkom. Daar baalde ik enorm van.”

Lees meer over
De Kuip ajax Anderlecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties