Feyenoord laat Senesi niet afreizen tijdens interlandbreak

Feyenoord laat Senesi niet afreizen tijdens interlandbreak

Marcos Senesi blijft de komende twee weken gewoon in Rotterdam. De verdediger zou met Argentinië Onder 23, dat deze zomer ook uitkomt op de Olympische Spelen, afreizen naar Japan om daar twee oefenwedstrijden te spelen. Vanwege de coronapandemie en de quarantaineplicht wil Feyenoord hem echter niet laten gaan.

Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagochtend. Senesi was eigenlijk opgeroepen voor het A-elftal, dat om kwalificatie voor het WK van 2022 zou spelen. Die wedstrijden zijn echter afgelast omdat het door reisrestricties te lastig werd voor landen om een hele ploeg beschikbaar te hebben. Daarom hoopte de Argentijnse voetbalbond Senesi mee te kunnen nemen naar Japan, maar omdat het om oefeninterlands gaat vond Feyenoord het het niet waard om het risico te nemen.

Zeven internationals vliegen komende week wel uit. Het gaat om Steven Berghuis (Oranje), Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida (Jong Oranje), Orkun Kökcü (Turkije), Uros Spajic (Servië) en Robert Bozeník (Slowakije). Luis Sinisterra was opgeroepen voor Colombia, maar om dezelfde reden als Senesi blijft hij bij Feyenoord.

Lees meer over
Steven Berghuis Tyrell Malacia Luis Sinisterra Justin Bijlow Lutsharel Geertruida Marcos Senesi Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties