Stanley Brard vertrekt bij Feyenoord Academy 

Stanley Brard vertrekt bij Feyenoord Academy 

Stanley Brard vertrekt als hoofd opleidingen bij Feyenoord. De directie heeft de oud-speler laten weten zijn eind juni aflopende contract niet te zullen verlengen. Brard en de clubleiding hebben afgesproken dat hij zijn werkzaamheden met volle energie voortzet tot het einde van het lopende seizoen.

Verdeeld over twee periodes gaf Brard bijna twaalf jaar leiding aan Feyenoord Academy. Gedurende deze periodes was de jeugdopleiding zeer succesvol, onder meer door de doorbraak van inmiddels gelouterde internationale topvoetballers als Georginio Wijnaldum, Stefan de Vrij en Tonny Vilhena.

Brard: ''Zich ontwikkelen en doorbreken doen de jongens natuurlijk primair zelf - en met de hulp van de fantastische trainers en begeleiders die nog steeds rondlopen op de Academy - maar het vervult met trots te weten dat mede mogelijk te hebben gemaakt. Ik was graag nog een of meerdere jaren doorgegaan. Desalniettemin kijk ik met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd op Varkenoord.''

Technisch directeur van Feyenoord Frank Arnesen wenst Brard het allerbeste voor de toekomst. ''Stanley is een echte Feyenoord-man in hart en nieren. Hij heeft hier als speler van onder meer het kampioenselftal van 1983-’84 en als opleider prachtige successen geboekt. Onder zijn leiding was Feyenoord Academy het paradepaardje van de jeugdopleidingen in Nederland. Dat is niet niks en daar mag Feyenoord hem zeer dankbaar voor zijn. Aan ons de taak om een waardig opvolger voor hem te vinden die Feyenoord Academy en de jeugdopleiding verder kan ontwikkelen.''

Lees meer over
Feyenoord Academy Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties