Advocaat lacht om boze Geertruida: ''Dat is toch prachtig''

Advocaat lacht om boze Geertruida: ''Dat is toch prachtig''

Dick Advocaat zette tijdens de wedstrijd tegen PSV vooral in op een gelijkspel. Lutsharel Geertruida wilde echter meer en was in de kleedkamer dan ook boos dat de ploeg niet vol voor de overwinning is gegaan. Die kritiek werd na afloop door Advocaat op de persconferentie weggelachen.

"Hij was zo boos, dat was heerlijk om te zien", lachte de trainer. "'Ik wil die winnende goal maken', zei hij toen hij de kleedkamer binnen liep. 'Wat heb ik nou aan een gelijkspel?' Dat is toch prachtig. Ik was al blij dat we dat ene punt over de streep hadden getrokken."

Advocaat wees Geertruida daarbij op zijn verdedigende taken. "Ik vroeg: 'zag je wat er achter je gebeurde?' PSV heeft met hun kwaliteiten weinig nodig. Ze hebben weinig echt grote kansen gehad. Dat is ook een compliment waard aan hoe Feyenoord stond."

Ook aanvoerder Steven Berghuis kwam in discussie met Geertruida, nadat de rechtsback op wilde komen maar daarbij zijn man uit het oog verloor. "Als je de bal niet verliest is het niet erg, maar hij verloor twee keer de bal", zei Advocaat daarover. "Die werd in de diepte gespeeld en daar stond dan niemand. Dan vind ik het logisch dat er iets gezegd wordt."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis Dick Advocaat Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties