Berghuis 'gematigd tevreden' met punt in Eindhoven

Berghuis 'gematigd tevreden' met punt in Eindhoven

Feyenoord heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij PSV. Voor rust verzuimden de Rotterdammers om een aantal opgelegde kansen te verzilveren, waardoor het na rust moest knokken om het gelijkspel vast te houden. Steven Berghuis geeft na afloop dan ook aan dat de wedstrijd 'best zwaar' was.

"Vooral in de tweede helft, waarin je er helemaal niet meer aan te pas komt", vervolgt hij in gesprek met ESPN. "We waren alleen maar aan het verdedigen en tegenhouden. Dan hou je de bal niet meer in de ploeg en sta je steeds verder naar achter. We hebben wel met z'n allen gevochten voor het punt. Gematigd tevreden, denk ik."

Ook daarvoor al ging echter niet alles goed bij Feyenoord. "Ik denk persoonlijk dat je initiatief moet blijven nemen. Blijven vrijlopen. Achterin staan we met drie tegen twee, dus dan moet je blijven inschuiven. Wij verloren in de voorkant ook te snel de bal. Zo kwamen we nooit meer in het ritme."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties