Berghuis sprak met Slot: ''Of ik wil nadenken om te blijven''

Berghuis sprak met Slot: ''Of ik wil nadenken om te blijven''

Arne Slot neemt komende zomer het stokje over van Dick Advocaat, maar voert al volop gesprekken om zijn selectie van volgend jaar vorm te geven. Zo sprak hij ook al met aanvoerder Steven Berghuis, met het verzoek om na te denken over een langer verblijf in De Kuip. Dat werd nu ook bevestigd door Berghuis zelf.

"Hij heeft mij gevraagd of ik erover wil nadenken om te blijven", bevestigde Berghuis tegenover ESPN. De aanvoerder heeft nog een contract tot de zomer van 2022, maar zou door een afkoopclausule komende zomer voor slechts vier miljoen op te pikken zijn. Berghuis zelf wil die clausule niet bevestigen. "Dat heb ik zelf nooit gezegd."

Berghuis vertelde dat hij nog niks toe had gezegd en dat Slot in het gesprek alleen kenbaar heeft gemaakt hem er graag bij te willen houden. "Ik weet het echt niet, zo ver denk ik niet na. Ik wil al m'n energie stoppen in de prestaties die we moeten neerzetten. Daar hebben we het al moeilijk genoeg mee. Ik zelf ook, ik moet beter spelen. Ik wil dit seizoen gewoon goed afsluiten en daarna naar het EK."

[readmore=56853]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Dick Advocaat Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties