Ochtendjournaal: Situatie van Feyenoord wordt nu echt zorgelijk

maandag 1 maart 2021 09:00 34.730 keer bekeken 72 reacties Pro Shots

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. Daags na de 4-2 verloren topper tegen AZ zet FR12.nl in de rubriek het Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

'Situatie van Feyenoord wordt nu echt zorgelijk', concludeert het Algemeen Dagblad nadat de club ook het duel tegen directe concurrent AZ niet wist te winnen. De achterstand op nummer twee PSV is inmiddels acht punten, waar ook AZ het gat gisteren vergrootte tot zes punten. Met nog tien wedstrijden te spelen zal Feyenoord voorlopig moeten concurreren met Vitesse en FC Groningen om plek vier, wat waarschijnlijk betekent dat de club play-offs moet spelen voor een ticket voor de voorronde van de nieuwe Conference League. Dat terwijl Europees voetbal gezien de financiële situatie erg belangrijk is voor de club.

De Telegraaf vergelijkt de huidige situatie van Feyenoord met die van een jaar geleden, vlak voor de competitie vanwege corona werd stilgelegd. De Rotterdammers waren toen aan een enorme inhaalslag bezig en met wedstrijden tegen koplopers Ajax en AZ was de titel zeker niet ondenkbaar. Inmiddels ziet het er voor de ploeg heel anders uit. In twee maanden (13 wedstrijden) tijd werd een gat van zeven punten met de koploper verdubbeld. 'Als Feyenoord in hetzelfde stramien doorgaat, eindigt het over nog eens twee maanden 24 punten achter de kampioen.'

'Een groot deel van de problemen is terug te voeren op het ontbreken van een scorende spits', vervolgt de krant. 'Eentje van het kaliber Myron Boadu die in twee duels met Feyenoord vijfmaal het net vond.' Het dagblad beschrijft hoe 'de kopstukken in de selectie' geïrriteerd raken van de tegenvallende prestaties, hoe bepaalde spelers zich niet populair maakten bij de achterban door de onrust rond de loonoffers en hoe individuele fouten op het veld tot een dramatische uitgangspositie in de competitie hebben geleid.

Gerelateerd nieuws
72 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 745 mensen actief, waarvan 229 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved