De Vrij op kampioenskoers in Serie A; Vilhena scoort fraai

De Vrij op kampioenskoers in Serie A; Vilhena scoort fraai

Oud-Feyenoorder Stefan de Vrij is hard op weg om met Internazionale kampioen van de Serie A te worden. In een onderling duel kwam zijn ploeg zondagmiddag op vier punten los van nummer twee AC Milan. De Milanese derby werd door Inter met 0-3 gewonnen.

Zoals erg vaak speelde De Vrij namens Inter een uitstekende wedstrijd. Hij stond verdedigend zijn mannetje tegenover Zlatan Ibrahimovic en droeg er zo aan bij dat de nul werd gehouden. In Italië is De Vrij afgelopen jaren uitgegroeid tot een absolute sterkhouder. Afgelopen zomer werd hij nog uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A.

Vorige week nam Inter de koppositie al over van AC Milan. De aartsrivaal stond al het hele seizoen bovenaan, maar ging onderuit tegen Spezia. De kans om uit te lopen tot vier punten liet Inter niet liggen. Ploegen als AS Roma, Juventus, Lazio en Napoli staan al op grotere afstand van de koploper.

Tonny Vilhena trefzeker
De oud-Feyenoorder heeft zondagmiddag fraai weten te scoren voor zijn huidige club FK Krasnodar. De middenvelder kon echter met zijn schitterende treffer een nederlaag niet voorkomen. De Russen verloren uiteindelijk met 1-2 van PFK Sotsji. Hierdoor staat Vilhena met zijn club op de zevende plek in de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties