Stefan de Vrij uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A

Stefan de Vrij uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A

De Italiaanse Serie A staat bekend als een bolwerk vol ijzersterke verdedigers. Opvallend genoeg is een oud-Feyenoorder en jeugdproduct van Varkenoord, Stefan de Vrij, uitgeroepen tot de beste verdediger van het afgelopen seizoen in de Serie A. Nog voor erkende specialisten als Leonardo Bonucci en Kalidou Koulibaly. Daarnaast maakte De Vrij ook nog eens vier doelpunten in het afgelopen seizoen.

Competitiebaas Luigi De Siervo feliciteert alle spelers die in de prijzen gevallen zijn (Paulo Dybala als beste speler, Wojchiech Szczesny als beste keeper, Alejandro Gómez als beste middenvelder, Ciro Immobile als beste aanvaller en Dejan Kulusevski als beste talent): "Het was een abnormaal jaar, maar deze spelers hebben ook in deze moeilijke omstandigheden hun talenten weten te presenteren. Ze hebben onze zorgen verlicht met geweldige prestaties. Onze grote dank gaat uit naar deze spelers voor hun inzet en professionaliteit", zo meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties