Fer: ''We geven de goals veel te makkelijk weg''

woensdag 17 februari 2021 20:53 22.555 keer bekeken 224 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft gefaald in de doelstelling om dit seizoen de KNVB Beker te pakken. Het blameerde zich door in Heerenveen een 1-3 voorsprong nog uit handen te geven. Na afloop vertelt Leroy Fer dat het stil was in de kleedkamer.

"We zijn allemaal teleurgesteld natuurlijk", begint Fer in gesprek met ESPN. "Er valt een grote stilte. Vooral omdat dit één van onze doelstellingen was, de beker winnen."

"Er zijn geen verwijten gemaakt", vervolgt de middenvelder. "Maar ik denk dat we van onszelf ook wel weten dat we de goals te makkelijk weggeven. Het is makkelijk om de schuld te leggen op één speler die rood krijgt. Het is een zelfkritische jongen, dus hij weet het zelf ook. We geven als team te makkelijk zulke goals weg. Dat mag niet, ook niet met tien man."

Een thema rond de wedstrijd was hoe Dick Advocaat Joey Veerman aan wilde pakken. Die taak was vandaag aan Lutsharel Geertruida. "Hij bespreekt dat met ons voor de wedstrijd", vertelt Fer. "Vandaag ging Lutsharel veelvuldig mee. Wat de trainer ons oplegt, voeren we uit. Ik sta hier met heel veel teleurstelling, omdat we vier goals weggeven. We maken drie fantastische goals, dat moet dan genoeg zijn. Ook met tien man."

Gerelateerd nieuws
224 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 116 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 192 mensen actief, waarvan 114 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved