Fer: ''We geven de goals veel te makkelijk weg''

Fer: ''We geven de goals veel te makkelijk weg''

Feyenoord heeft gefaald in de doelstelling om dit seizoen de KNVB Beker te pakken. Het blameerde zich door in Heerenveen een 1-3 voorsprong nog uit handen te geven. Na afloop vertelt Leroy Fer dat het stil was in de kleedkamer.

"We zijn allemaal teleurgesteld natuurlijk", begint Fer in gesprek met ESPN. "Er valt een grote stilte. Vooral omdat dit één van onze doelstellingen was, de beker winnen."

"Er zijn geen verwijten gemaakt", vervolgt de middenvelder. "Maar ik denk dat we van onszelf ook wel weten dat we de goals te makkelijk weggeven. Het is makkelijk om de schuld te leggen op één speler die rood krijgt. Het is een zelfkritische jongen, dus hij weet het zelf ook. We geven als team te makkelijk zulke goals weg. Dat mag niet, ook niet met tien man."

Een thema rond de wedstrijd was hoe Dick Advocaat Joey Veerman aan wilde pakken. Die taak was vandaag aan Lutsharel Geertruida. "Hij bespreekt dat met ons voor de wedstrijd", vertelt Fer. "Vandaag ging Lutsharel veelvuldig mee. Wat de trainer ons oplegt, voeren we uit. Ik sta hier met heel veel teleurstelling, omdat we vier goals weggeven. We maken drie fantastische goals, dat moet dan genoeg zijn. Ook met tien man."

Lees meer over
TOTO KNVB Beker sc Heerenveen Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties