Derksen: ''Dirk Kuyt is redelijk de weg kwijt''

vrijdag 5 februari 2021 21:49 91.395 keer bekeken 199 reacties Pro Shots

Feyenoord maakte afgelopen week bekend dat Dirk Kuyt en de club uit elkaar gaan. De oud-speler van de Rotterdamse club, die de club de landstitel bezorgde, hoopt zich elders verder te kunnen ontwikkelen als coach. Johan Derksen, die al geen fan van Kuyt was, heeft nog altijd geen hoge pet van hem op.

"Kuyt heeft het te hoog in zijn bol gekregen, maar ik voel zijn onvrede wel aan", zegt De Snor in Veronica Inside. "Martin van Geel heeft hem een vage toezegging gedaan dat hij ooit hoofdtrainer van Feyenoord zou worden maar hij ging weg. Dat is teleurstellend voor zo'n jongen."

"Frank Arnesen komt en denkt: ik wil hem helemaal niet. Dat snap ik, ik zou het ook niet zomaar doen. Hij heeft in de jeugdopleiding nooit een echt goede indruk achtergelaten. Hij heeft het te hoog in zijn bol, hij denkt dat Liverpool en dat soort oud-clubs voor hem komen. Ik denk dat er in Nederland geen enkele club is die Dirk Kuyt binnenhaalt. Hij is redelijk de weg kwijt. Hij laat zichzelf verbouwen en woont in Huis ter Duin. Dat is toch niet normaal?"

Gerelateerd nieuws
199 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75085 leden - Op dit moment zijn 59 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved