Kökcü ontbreekt zondag tegen AZ

Kökcü ontbreekt zondag tegen AZ

Orkun Kökcü is er zondag tegen AZ niet bij. De middenvelder maakte afgelopen woensdag tegen Heracles Almelo zijn rentree, maar de gewonnen bekerwedstrijd kwam eigenlijk nog te vroeg voor Kökcü. De Feyenoorder werd dan ook in de rust gewisseld door Dick Advocaat.

Kökcü werkt voorlopig verder aan zijn herstel van zijn enkel op trainingscomplex 1908. De middenvelder zit dan ook niet bij de wedstrijdselectie van dit weekend. De trainer kan verder beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie. De langer geblesseerde Justin Bijlow en João Teixeira zijn er niet bij.

''Voor de rest oogt iedereen fit'', vertelt Advocaat in aanloop naar het duel op de persconferentie. ''Of Jørgensen weer in de basis staat? Dat heb ik nog niet besloten en dat ga ik zondag pas bekend maken.'' De trainer maakt ook een huurtransfer bekend. ''Johnston is naar Wigan. Ik weet niet of dat al bekend was?''

Lees meer over
Justin Bijlow Dick Advocaat George Johnston João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties