Feyenoord na komst Pratto live uitgezonden op Argentijnse tv

woensdag 13 januari 2021 16:00 32.030 keer bekeken 117 reacties Pro Shots

De wedstrijden van Feyenoord worden vanaf dit kalenderjaar live uitgezonden in Argentinië. Sinds de komst van Lucas Pratto is de belangstelling voor de Rotterdamse club toegenomen. De 32-jarige spits van River Plate is in zijn thuisland enorm populair en de supporters volgen hem dan ook met veel belangstelling in Nederland.

Pratto's debuut voor Feyenoord werd afgelopen weekend al live gevolgd door de Argentijnse FOX Sports. Ook de wedstrijd van vanavond tegen PEC Zwolle wordt daar uitgezonden. Dat er meerdere wedstrijden live te volgen zijn van de Stadionclub, is niet meer gebeurd sinds Julio Ricardo Cruz actief was in De Kuip.

Zes Argentijnen - onder wie uiteraard Marcos Senesi - gingen Pratto voor als speler van Feyenoord. De meest van succesvolle daarvan was Julio Ricardo Cruz, die tussen 1997 en 2000 in De Kuip actief was en in die tijd ook landskampioen werd. Ook zijn landgenoten Pablo Sanchez, Patricio Graff, Tati Montoya en Mariano Bombarda droegen het rood-wit. 

Gerelateerd nieuws
117 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 87 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved