Advocaat: ''Ik ben tevreden over de manier van spelen''

Advocaat: ''Ik ben tevreden over de manier van spelen''

Trainer Dick Advocaat gaf voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo aan dat zijn ploeg de nederlaag in Oostenrijk achter zich moest laten en weer vooruit moest kijken. Dat deed Feyenoord: het won met 0-3 van VVV-Venlo. "We wisten allemaal dat we het onder zeer moeilijke omstandigheden niet goed gedaan hadden donderdag", zei Advocaat achteraf. "VVV, daar moet je van winnen. Dat hebben ze gedaan."

"Het was een terechte overwinning, als je kijkt naar de manier waarop ze gespeeld hebben", blikt Advocaat terug met FOX Sports. "We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd en hadden eigenlijk eerder die goal moeten maken. Al heb ik in de rust ook gezegd: als we zo doorgaan, houden zij het niet meer vol. Dan win je met 0-3 en is het een goede overwinning."

"Ik denk dat we aardig hebben gespeeld tegen een ploeg die tegenhoudt en met twee jongens voorin speelt die bewezen hebben dat ze een goal kunnen maken en dreiging hebben. We hebben niet veel weggegeven, dus ik ben tevreden over de manier van spelen."

Over het Europa League-debacle wil Advocaat niks meer kwijt. "Ik heb vanmiddag ook al gezegd: we hebben het afgesloten en we kunnen erover blijven praten, maar we hebben het niet gehaald en niet goed gedaan. Nu moeten we ons concentreren op de competitie en de beker." Op de vraag wat daarin de ambities zijn: "Het is zo'n lang seizoen. Je kunt er nog niet over praten. Laten we nog even een wedstrijd of tien afwachten, dan weten we meer."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties