'Arnesen wil nieuwe rechtsback aantrekken'

vrijdag 11 december 2020 13:58 70.105 keer bekeken 694 reacties Pro Shots

Technisch directeur Frank Arnesen is achter de schermen al druk bezig met volgend seizoen. De Deen is van plan de selectie flink te renoveren en krijgt ook de kans omdat diverse contracten aflopen. FeyenoordTM weet te melden dat de Rotterdammers zich op korte termijn gaan focussen op de rechtsbackpositie.

Feyenoord beschikt nu over Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop. De Rotterdammers zien Geertruida als toekomstige centrale verdediger en Nieuwkoop heeft nog niks gehoord over het verlengen van zijn aflopende contract. De 24-jarige verdediger mag vanaf 1 januari 2021 onderhandelen met een nieuwe werkgever.

Het goed ingevoerde medium meldt ook dat Feyenoord vermoedelijk afscheid gaat nemen van de volgende spelers: Luciano Narsingh, Eric Botteghin, Sven van Beek, Nick Marsman, George Johnston, Ramón ten Hove en Uros Spajic. De zeven Feyenoorders hoeven geen nieuwe aanbieding te verwachten van de stadionclub.

Gerelateerd nieuws
694 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 247 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 199 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved