Genee: ''Feyenoord gaat voor Stengs, Boadu en Wijndal''

Genee: ''Feyenoord gaat voor Stengs, Boadu en Wijndal''

Feyenoord wil een grote slag gaan slaan op de transfermarkt. De Rotterdammers willen niet alleen Arne Slot voor de groep hebben aankomend seizoen, maar zijn achter de schermen druk bezig met een plan om ook Owen Wijndal, Calvin Stengs en Myron Boadu naar De Kuip te halen.

Dit meldt Wilfred Genee in het programma Veronica Inside. Feyenoord is in gesprek met investeerders en hebben daarbij diverse voorwaarden gesteld. Een daarvan is om de meest talentvolle Nederlandse trainer voor de groep te hebben en dat is in de ogen van Frank Arnesen dus Slot geworden. Met het geld van de Amerikaanse investeerders hoopt Feyenoord ook de drie grote namen van AZ binnen te halen.

Genee: ''Ik krijg net in vertrouwen van een serieuze bron het verhaal dat de Amerikanen hebben aangegeven aan Arnesen dat ze de meest talentvolle Nederlandse trainer moeten halen'', vertelt de presentator. ''Dat is een van de voorwaarden van de deal van 200 miljoen euro. Ze hebben ook een deal met Mino Raiola dat ze Stengs, Boadu en Wijndal willen gaan halen. Feyenoord is meer aan het doen achter de schermen.''

[readmore=55986]

Lees meer over
De Kuip Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties