'Gesprekken met Slot lekten via Feyenoord uit naar Eenhoorn'

'Gesprekken met Slot lekten via Feyenoord uit naar Eenhoorn'

Kort nadat AZ lucht kreeg van de gesprekken tussen trainer Slot en Feyenoord, werd Slot per direct ontslagen als trainer van de Alkmaarders. Hans Kraaij vertelde zondagochtend 'uit betrouwbare bronnen' te hebben gehoord hoe dat verlopen is. Hij stelt dat AZ-directeur Robert Eenhoorn vanuit De Kuip is ingelicht over de gesprekken met Slot.

"Eenhoorn is een kind van Rotterdam", begint Kraaij in Goedemorgen Eredivisie. "Die kent alles en iedereen. Hij kreeg een telefoontje van een bevriend iemand van Feyenoord - bij Feyenoord was het ook lekker afgedekt, die gesprekken", voegt hij er sarcastisch aan toe. "Hij kreeg een telefoontje: Arne Slot is hier al twee, drie keer geweest. Toen schijnt er kortsluiting gekomen te zijn."

Kraaij vertelt verder dat Eenhoorn met Max Huiberts, technisch directeur van de club, heeft besproken of ze wel zo 'hard en daadkrachtig' moesten ingrijpen. "Toen hebben ze tegen elkaar gezegd: 'als je zo'n goede trainer hebt als wij en je ziet elkaar elke dag, zou hij dan niet gewoon kunnen zeggen: Robert, Max, ik heb aangegeven - als dat zo is - dat ik ga stoppen aan het einde van het seizoen en ik ga morgen voor de tweede keer met Feyenoord praten, maar ik ben zo ongelofelijk gepassioneerd om dit af te maken.' Dan had hij het af kunnen maken. Ik denk dat hij het zelf verkloot heeft."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties