Nijhuis krijgt de leiding over Feyenoord - FC Utrecht

Nijhuis krijgt de leiding over Feyenoord - FC Utrecht

Het duel van Feyenoord tegen FC Utrecht van aanstaande zondag staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij wordt hierbij geassisteerd door grensrechters Charl Schaap en Bas van Dongen en vierde official Richard Martens. Kevin Blom is de VAR, met Nils van Kampen als zijn assistent.

Nijhuis floot dit seizoen vijf wedstrijden in de Eredivisie, één in de Eerste Divisie, één in de Europa League en twee oefeninterlands. Eén keer had hij een wedstrijd van Feyenoord onder zijn hoede: de openingswedstrijd bij en tegen PEC Zwolle (0-2 winst). Toen gaf hij vier gele kaarten (waarvan één aan Feyenoord) en kende hij de Rotterdammers een strafschop toe.

Feyenoord treft zondag een vooralsnog tegenvallend FC Utrecht. De club begon ambitieus aan het seizoen en sprak de doelstelling uit om de traditionele top drie aan te vallen. Vooralsnog komt daar weinig van terecht: de ploeg staat met tien punten uit acht wedstrijden op de negende plaats. De laatste drie duels wist Utrecht niet te winnen. De club ging onderuit tegen Heracles Almelo (4-1) en Ajax (0-3) en speelde afgelopen weekend gelijk tegen PEC Zwolle (1-1). Om 14:30 uur fluit Nijhuis zondag voor de aftrap van het duel.

Lees meer over
FC Utrecht ajax Kevin Blom
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties