Robben ook niet inzetbaar tegen Feyenoord

Robben ook niet inzetbaar tegen Feyenoord

Feyenoord hoeft zich komende zondag in de wedstrijd tegen FC Groningen geen zorgen te maken over Arjen Robben. De sterspeler, die afgelopen zomer uit zijn pensioen kwam nadat hij vorig jaar stopte als profvoetballer, is nog altijd niet fit en zal de komende weken niet inzetbaar zijn voor de ploeg van oud-Feyenoorder Danny Buijs. De buitenspeler kwam deze competitie slechts twee keer in actie voor de Groningers. Tijdens zijn rentree tegen PSV raakte hij echter al na een half uur geblesseerd.

Robben vraagt zich regelmatig af of zijn aspiraties als voetballer nog wel zin hebben. ''Natuurlijk. Mensen zullen zich vast afvragen wat ik aan het doen ben. Het moet natuurlijk wel leuk en realistisch blijven. De hobbels zijn niet leuk, maar horen er wel bij. We gaan er nog steeds voor, zonder garanties. Ik hoop nog steeds daar te komen, waar ik wil zijn,'' citeert FOX Sports.

Lees meer over
PSV FC Groningen Robben
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties