Van Hanegem: ''Die jongen hoeft niet de hele dag het krachthonk in''

Van Hanegem: ''Die jongen hoeft niet de hele dag het krachthonk in''

Niet alleen Feyenoord speelde afgelopen weekend een wedstrijd die onder de maat was, dat gold voor bijna alle clubs in de Eredivisie. Willem van Hanegem was dan ook op zoek naar lichtpuntjes en vond er enkele. Een daarvan was, zoals verwacht, Naoufal Bannis, die in de laatste seconden de wedstrijd voor Feyenoord won tegen Emmen. "Het is echt nog een jochie om te zien en dan moet je dus slim zijn."

"Dat toonde hij af en toe, bij momenten. Nee, die jongen hoeft niet de hele dag het krachthonk in. Dat riep iedereen ook altijd over Hakim Ziyech. Het zou allemaal te snel voor hem gaan in Engeland en hij zou fysiek ondersteboven worden gekegeld daar. Ik zie het tegenovergestelde", zo vertelt De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

"Echte voetballers zijn gewoon snelle denkers. Ziyech op het hoogste niveau, Klaassen daar een treetje onder. En hopelijk straks ook jonkies als Brobbey en Bannis. Laat ze lekker met rust de komende maanden zou ik zeggen. Zoals de trainer bij Vitesse zijn spelers lekker hun gang laat gaan. Dat betaalt zich toch uit. Vitesse speelt tot op heden beter voetbal dan PSV en Feyenoord. Het is nog niet zo dat ik er al dagen naar uitkijk voor ze weer spelen, maar het valt wel op."

Lees meer over
PSV Vitesse Willem van Hanegem Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties