''Ontsnapping bij RKC zegt meer over Feyenoord dan over Eredivisie''

maandag 26 oktober 2020 00:25 30.380 keer bekeken 121 reacties Pro Shots

Feyenoord begon veelbelovend aan de wedstrijd tegen RKC. Het leek een kwestie van tijd voordat de Rotterdammers het eerste doelpunt zouden maken, maar het tegenovergestelde gebeurde: Feyenoord kwam in de tweede helft op achterstand en worstelde zich naar een punt in de wedstrijd tegen degradatiekandidaat RKC. Columnist Valentijn Driessen: "De hachelijke ontsnapping bij RKC door een knappe goal van Ridgeciano Haps in de 84e minuut zegt meer over Feyenoord dan over de Eredivisie."

"De club uit Waalwijk was vorig seizoen gedoodverfd te degraderen en nu dicht bij een stunt", aldus de Driessen in De Telegraaf. "De media-afdeling in De Kuip twitterde jubelend en trots dat Feyenoord door het gelijkspel een jaar ongeslagen is, een jaar sinds de aanstelling van Dick Advocaat. Op papier knap, ware het niet dat de vorige competitie acht speelronden voor het einde werd afgeblazen en dit seizoen pas zes wedstrijden onderweg is, Advocaat geen enkele keer Ajax als tegenstander trof en niemand zich één goede wedstrijd weet te herinneren sinds het regime van De Kleine Generaal in Rotterdam."

"Overigens verwijderde de media-afdeling de tweet snel. Terecht, omdat deze na de wanprestatie tegen RKC net zo misplaatst was als de gedachte aan een kampioenschap vorig seizoen. Feyenoord onder Advocaat doet meer pijn aan de ogen dan dat het een lust is voor het oog", zo vervolgt Driessen, die ook nog even aangeeft dat Feyenoord geen voorstander is van de BeNeLiga. "Zeker bij Feyenoord zullen ze alles doen om zo’n grensoverschrijdende competitie te verhinderen. Het zou snel zijn gedaan met de ongeslagen status en in zo’n BeNeLiga is Feyenoord ongetwijfeld vaste klant in het rechterrijtje. Een ordinaire middenmoter, waar het nu in de zwakke Eredivisie geldt als topclub."

Gerelateerd nieuws
121 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 68 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved