''Nu mag ik zelf onder de lat staan, dat is natuurlijk nog mooier''

''Nu mag ik zelf onder de lat staan, dat is natuurlijk nog mooier''

Feyenoord begint donderdag aan de Europese campagne, maar afgelopen weekend stond de club nog stil bij het overlijden van een trouwe supporter en een persoonlijke vriend van Justin Bijlow. "Ik kreeg het slechte nieuws te horen via mijn vader, dat was moeilijk."

"Ik heb gelukkig op een goede manier afscheid kunnen nemen. Ik denk dat hij ook een mooi afscheid heeft gekregen bij het stadion en achteraf op de crematie. Het was zwaar, maar ik heb het een plekje kunnen geven", aldus Bijlow voor de camera van FeyenoordTV. "Ik zat ook altijd daar, met hem op het vak. Ik ken hem via mijn vader en we zijn de laatste jaren wat intensiever met elkaar omgegaan." Grinnikend: "Dan is het wel mooi dat bij zijn vak dat spandoek hing met een biertje en een frikandel erbij."

De voetbalwereld gaat gewoon door en donderdag staat de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb op het programma. "Normaal gesproken zijn dat hele mooie wedstrijden, in de avond en zeker in De Kuip en ook uit. De tijden zijn veranderd, dus het wordt wennen nu. Het zijn op zich hele mooie wedstrijden en we hebben er zin in." Zelf heeft de doelman de mooiste herinneringen aan een legendarische wedstrijd in De Kuip. "Een van mijn mooiste wedstrijden was Sevilla thuis. Toen stond ik ook op dat vak, vak V. Toen scoorde Feyenoord en lag ik tien stoelen verderop op de grond te juichen. Nu mag ik zelf onder de lat staan, dat is natuurlijk nog mooier."

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties