Toornstra ontsnapt: ''Dat is voor mij onbegrijpelijk''

zondag 18 oktober 2020 21:51 37.605 keer bekeken 104 reacties Pro Shots

Jens Toornstra is tijdens de eerste helft tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam ontsnapt aan een rode kaart. Reinold Wiedemeijer is van mening dat de middenvelder het veld had moeten verlaten na de overtreding op Abdou Harroui. Toornstra wilde een counter van de bezoekers afstoppen en gaf een beuk aan de middenvelder.

Wiedemeijer bespreekt namens de KNVB de VAR-momenten met FOX Sports en reageert: ''In dit soort duidelijke situaties moet de scheidsrechter het goed doen en hier een rode kaart trekken. Hier gaat hij naar geel toe, maar dat is voor mij onbegrijpelijk. Ik had het prettig gevonden als de VAR ingegrepen had'', reageert de oud-scheidsrechter op de beslissing van Kevin Blom en Siemen Mulder.

Toornstra had in het veld niet het idee dat zijn overtreding een rode kaart had verdiend. Na het zien van de beelden besefte hij dat hij is ontsnapt aan een rode kaart. ''Ik ving hem op en haalde de counter eruit. Het was niet mijn bedoeling om hem pijn te doen. Het was harder dan ik aanvankelijk dacht, dat klopt'', reageert de middenvelder. Harroui speelde de wedstrijd met flinke pijn aan zijn schouder uit.

Gerelateerd nieuws
104 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 801 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved