Haps: ''Reddingen van Bijlow houden ons op de been''

zondag 18 oktober 2020 14:36 14.025 keer bekeken 45 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps was in de wedstrijd tegen Sparta goed voor het enige Feyenoorddoelpunt van de wedstrijd. De goal leverde niet het gewenste resultaat op; Feyenoord kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"We begonnen de wedstrijd goed met veel kansen", vindt Haps. "We hadden zeker twee of drie doelpunten moeten maken. Dan maak je het jezelf makkelijk", zegt de linksback tegenover FOX Sports. "In de tweede helft wordt het een vechtwedstrijd en wordt het een race tegen de klok. Ik denk dat je blij mag zijn met de 1-1, want de reddingen van Bijlow hielden ons ook op de been."

Vooraf werd aangegeven dat Sparta zich vooral had ingesteld op het opvangen van de opkomende linksback van Feyenoord. "Wij hebben ons niet echt aangepast aan Sparta. Ik speelde gewoon hoe ik normaal speel. Ik zag dat Fortes en Vriends constant met z'n tweeën bij mij stonden. Dat was wel lastig, maar ik zocht gewoon de ruimtes en ik denk dat ik die wel heb gekregen."

Na zijn doelpunt, waar hij naar rechts kapte en met zijn verkeerde been binnenschoot, richtte hij zich tot doelman Bijlow. "Ik had het er gister met Bijlow over. Op de training scoorde ik ook zo'n doelpunt. Ik zei dat ik 'm in de wedstrijd ook zo zou maken. Daarom wees ik naar hem."

Gerelateerd nieuws
45 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74377 leden - Op dit moment zijn 103 mensen actief, waarvan 73 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved