Haps: ''Reddingen van Bijlow houden ons op de been''

Haps: ''Reddingen van Bijlow houden ons op de been''

Ridgeciano Haps was in de wedstrijd tegen Sparta goed voor het enige Feyenoorddoelpunt van de wedstrijd. De goal leverde niet het gewenste resultaat op; Feyenoord kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"We begonnen de wedstrijd goed met veel kansen", vindt Haps. "We hadden zeker twee of drie doelpunten moeten maken. Dan maak je het jezelf makkelijk", zegt de linksback tegenover FOX Sports. "In de tweede helft wordt het een vechtwedstrijd en wordt het een race tegen de klok. Ik denk dat je blij mag zijn met de 1-1, want de reddingen van Bijlow hielden ons ook op de been."

Vooraf werd aangegeven dat Sparta zich vooral had ingesteld op het opvangen van de opkomende linksback van Feyenoord. "Wij hebben ons niet echt aangepast aan Sparta. Ik speelde gewoon hoe ik normaal speel. Ik zag dat Fortes en Vriends constant met z'n tweeën bij mij stonden. Dat was wel lastig, maar ik zocht gewoon de ruimtes en ik denk dat ik die wel heb gekregen."

Na zijn doelpunt, waar hij naar rechts kapte en met zijn verkeerde been binnenschoot, richtte hij zich tot doelman Bijlow. "Ik had het er gister met Bijlow over. Op de training scoorde ik ook zo'n doelpunt. Ik zei dat ik 'm in de wedstrijd ook zo zou maken. Daarom wees ik naar hem."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties