Nuytinck: ''Ik vind hem perfect bij Feyenoord passen''

Nuytinck: ''Ik vind hem perfect bij Feyenoord passen''

Bram Nuytinck is lovend over Uroš Spajić. De aanwinst van Feyenoord speelde een uitstekende eerste wedstrijd voor de Rotterdammers en toonde direct zijn kwaliteiten. Nuytinck speelde samen met Spajić bij Anderlecht en het centrale duo was erg succesvol.

''Dat was een heel mooi jaar, waarin we niet alleen kampioen werden met Anderlecht, maar ook in de Europa League de kwartfinales haalden door onder andere Zenit Sint-Petersburg uit te schakelen'', vertelt Nuytinck. ''In de kwartfinale speelden we tegen Manchester United met Zlatan Ibrahimovic in de spits. Ik weet nog goed, dat Zlatan die avond ernstig geblesseerd zou raken aan zijn knie. Zowel bij ons als in Engeland stond het 1-1 na negentig minuten. Uiteindelijk verloren we helaas toch nog in de verlenging.''

De 30-jarige Nuytinck spreekt in gesprek met De Telegraaf vol lof over Spajić. ''Uros is een echte verdediger, een breker. Hij zal nooit zijn poot terugtrekken in de duels en laat zien dat hij er staat. Als het wat slapper wordt in het team, dan is hij degene die laat zien dat je allemaal moet vechten. Dat zit in zijn karakter, dat hebben die Servische jongens van nature vaak in zich”,

''En daarnaast is hij prima met de bal. Hij heeft een goede inspeelpass en weet precies wat hij wel en niet beheerst. Daardoor is hij een heel betrouwbare speler. Hij zal nooit gekke acties maken en daardoor de bal verliezen. Met zijn manier van spelen vind ik hem perfect bij Feyenoord passen.'' De 27-jarige Serviër is tot het einde van het seizoen gehuurd van FK Krasnodar zonder optie tot koop.

Lees meer over
Anderlecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties